Søger en kæreste Copenhagen

søger en kæreste Copenhagen

Langsomt Kvinde søger kæreste Copenhagen. Navn: Isabella. Land: Danmark. By: Brande. Søger en: Mand. +45 3 80 49 04 Jeg rimelig er smidigVarm Det. Find en kæreste i Copenhagen. Jeg er en mand, 60 år, Søger en kvinde Alder fra 36 Til 47 Søger en Kvinde Langsigtet eller gift Danmark poul. I am looking. til at skabe forbindelser mellem mennesker, der søger kærlighed, nye venner, rejsekammerater, eller som bare vil i møde andre singler, der søger en kæreste.

Videos

BJKONGEN- KÆRESTE video

Skatteministeriets: Søger en kæreste Copenhagen

STORRE NET DATING Manglende udløsning mænd gratis dating uden betaling
KAN MAN VÆRE GRAVID SELVOM MAN HAR HAFT MENSTRUATION DETING 205
VOLD HVOR LÆNGE EFTER ÆGLØSNING KAN MAN BLIVE GRAVID Jeg er en ikke ryger og drikker ikke, og nej det gør mig ikke kedelig :p haha Jeg har ikke noget imod andre der drikker, :. Vi har ingen børn og søger derfor efter venner par, som har ingen børn og kunne tænkte sig at mødes ca. Jeg er i fleksjob og arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggetue 5 timer om ugen. I det daglige går jeg lige for tiden hjemme og laver ingen ting. Det sker også at jeg går nogle ture når det er godt vejr og mest om sommeren.
Vold Ærø Jeg er her inde fordi jeg søger venner og oplevelser. Det vi søger er et venne par, til hygge med god mad weekenden tur eller bare en kop kaffe måske en tur i biografen. Ligegyldigt om det handler om karriere, privatliv, socialt samværd, god mad og hygge. Jeg er førtidspensionist min kone rejser en del og er ikke meget hjemme jeg søger veninder eller et par gerne familier med handicappet børn ingen hindring alder er lige meget bare i bor i Sydjylland Du skal helst komme fra København og omegn, men er ikke et krav.
søger en kæreste Copenhagen

0 Replies to “Søger en kæreste Copenhagen”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *