Ondt i maven efter samleje datin

ondt i maven efter samleje datin

Kvinder har oftere end mænd smerter ved samleje. Man kan groft dele smerterne op i de ydre smerter lokaliseret til skedeindgangen og skeden og de indre  Mangler: dating. Men her på det sidste er jeg begyndt at få krampe ligende mave smerter dagene efter vi har haft sex. Nogen af jer der har oplevet det?. Hej Cyperhus. Hver gang mig og min kæreste har haft sex (hvor han har haft udløsning), har jeg haft en mærkelig fornemmelse i underlivet/ maven (Lidt ligesom  Mangler: dating.

Videos

Smerter ved samleje Hej Cyperhus. Hver gang mig og min kæreste har haft sex (hvor han har haft udløsning), har jeg haft en mærkelig fornemmelse i underlivet/ maven (Lidt ligesom  Mangler: dating. Men her på det sidste er jeg begyndt at få krampe ligende mave smerter dagene efter vi har haft sex. Nogen af jer der har oplevet det?. I mit voksenliv gør det ondt i maven når ens kæreste, ens chef eller ens . efter man har fundet ud af om vedkommende er til sex på første date. ondt i maven efter samleje datin

Ondt i maven efter samleje datin - Klinik

På denne blog vil du læse om kærlighed, sex, dating, parforhold og alt derimellem. Jeg er ok Til gengæld mistede jeg meget af den nærhed og intimitet, som er den, der både er vigtigst filipina dating danmark Morsø allersværest at håndtere for mig. Få 2 numre af Woman for kun 69 kr. En anden løsning kan være at bruge glidecreme som smørelse, så man er sikker på, det ikke gør ondt undervejs - og særligt bagefter.

0 Replies to “Ondt i maven efter samleje datin”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *