Mødestedet Skive

mødestedet Skive

Mødestedet i Skive. Livet er ikke altid let. Skils- misse, dødsfald, stress eller måske psykisk sygdom ram- mer bredt, og i Skive er der opbakning og støtte at hente. Skive, Denmark. Mødestedet er et værested for psykisk sårbare. Man kommer lige fra gaden uden forpligtigelse. Personalet samt frivillige har. Mødestedet Sind Skive, Skive, Denmark. Synes godt om. Mødestedet er et værested for psykisk sårbare. Man kommer lige fra gaden uden forpligtigelse.

Mødestedet Skive - hårdfør

Mistanke om vold eller overgreb. Den Blå Viol, Nørre Allé 2, Skive, drives af Blå Kors Danmark. UPS- jeg vejer for meget. Kulturtilbud for børn og unge. Uddannelsesrådet i Skive - URIS. Pas, kørekort og ID-kort. mødestedet Skive

Mødestedet Skive - årig dreng

CVR: Kommunens adresser og indgange. Hvis du vil klage. En kort, en lang, en trekant, en stang. Fritidsaktiviteter og socialt samvær med andre unge i hyggelige omgivelser på mødestedet. Formål. SIND Ungdom er en rummelig organisation, der tilbyder. Mødestedet, Resenvej 17, skive, er et tilbud, som drives af Foreningen Sind. Mødestedet er et tilbud til alle med en psykisk lidelse eller hvis du har en svær. Mødestedet Sind Skive, Skive, Denmark. Synes godt om. Mødestedet er et værested for psykisk sårbare. Man kommer lige fra gaden uden forpligtigelse.

0 Replies to “Mødestedet Skive”

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *